Home > Uncategorized > Fylte auberginbåter á la Bergen

Fylte auberginbåter á la Bergen

Fylte auberginbåter

Fylte auberginbåter

Ingredienser:
– 2 auberginer
– 1 paprika
– Ca 200 g spinat
– Soyafløte, ca 3 dl
– Soyaost, ca 100-200 g (gjerne med litt smak f.eks. Cheezly blue style cheese eller cheddar style)
– 1-2 ts med grønnsaksbuljong

Del auberginene i to, bruk en kniv for å grave ut det hvite av grønnsakene slik at de blir som båter. Legg ”auberginbåtene” i en ildfast glassform. Kutt opp det hvite av auberginen i små terninger. Del opp paprikaen i små terninger. Bland paprikaen, spinaten, auberginterningene og soyafløten i en bolle. Krydre blandingen med estragon og litt pepper og gjerne litt grillolje. Hell blandingen opp i auberginbåtene og resten rundt i formen.
Strø over høvlet eller raspet soyaosten på toppen av resten, og gjerne litt estragon på toppen av dette igjen.

Stekes i stekeovn på ca 180 grader i ca 30-40 minutter til den blir gyldenbrun på toppen. Serveres med ovnsbakte potetbåter eller ris. Buon appetito!

Advertisements
Categories: Uncategorized Tags: ,
  1. No comments yet.
  1. January 22, 2013 at 07:22

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: