Andre interesser

I tillegg til en jobb jeg brenner for har jeg også et sterkt engasjement for flere saker. Les mer om dette under ‘Engasjement (commitment)’ og ‘Research‘. Utenom dette har jeg også flere andre interesser – inkludert musikk, trening og sosiale aktiviterer.

Vodpod videos no longer available.

Siden ung alder har jeg dessuten hatt en sterk interesse for musikk i tallrike sjangre. Dette inkluderer både å lytte til musikk samt at jeg gjerne setter meg ned ved pianoet. Ellers er jeg glad i språk og kulturer og synes det er artig å lære noe nytt.

Trening og og aktiviteter står også høyt i kurs. Dette inkluderer alt fra fotball, løping, sykling, skigåing, volleyball, til fjellturer. Det er ekstra kjekt å gjøre disse aktivitetene med venner eller familie. Ta gjerne en titt på noen bilder fra fjellturer:
Vodpod videos no longer available.

Jeg bruker også gjerne tid på venner og familie, men TV titting blir det i praksis aldri tid til. Ellers bruker jeg gjerne litt tid på mat og eksperimenterer ofte på kjøkkenet. Siden jeg er vegetarianer og ikke tåler melkeprodukter er dette en kjekk interesse å ha.

Lyslysfenomer fascinerer meg, og når muligheten byr seg, tar jeg gjerne noen bilder av flotte himmelfenomener. Se noen av bildene under:
Nature moods by Lars Thore Fadnes:
Vodpod videos no longer available.

Hvis du ønsker å prøve deg på en quiz om meg, kan du trykke på ‘Play Again?’:
Vodpod videos no longer available.

Til slutt et favorittsitat av George Bernard Shaw:
“Some men see things as they are and ask why. Others dream things that never were and ask why not.”

Advertisement
%d bloggers like this: