Artige artikler (norsk)

For dere som liker morsomme og samfunnsaktuelle artikler, kan www.opplysningskontoret.org anbefales på det varmeste. Her er noen artikler som kan anbefales:

Forskere frikjenner bergensluft: – Bare ikke inhaler

By Viggo Vårvik • December 8, 2010

Forskere mener at om bergenserne hadde inhalert luften, og ikke bare snakket og snakket på utpust, så ville faktisk alle i Bergen være døde nå.

Afghanere får helseskader av å bli skutt med blyfri norsk miljøammunisjon

By Viggo Vårvik • January 18, 2011

Skandalen omkring blyfri ammunisjon øker. Ikke bare blir norske soldater syke av å skyte med miljøammunisjonen, nå viser ny forskning at afghanere blir døde av å bli skutt med den.

Retten til en diagnose lovfestes

By Bjarne Håndbrækken • November 29, 2010

I en stor velferdsreform har Regjeringen besluttet å lovfeste alle nordmenns rett til en diagnose. – Endelig blir vi tatt på alvor, sier en syk nasjon.

Hardangersaken skal utredes av fem utvalg om dagen

By Viggo Vårvik • August 31, 2010

Regjeringen ble først kritisert for ikke å nedsette et eget utvalg for å undersøke Hardangersaken. Nå svarer de med å lansere fem utvalg hver dag til saken er avgjort.

Pelsdyrnæringen sikrer full barnehagedekning

By Synne Starvik • November 1, 2010

Kunnskapsdepartementet orket ikke mer gnål om barnehageplasser fra sure småbarnsforeldre, og Landbruksdepartementet overtar nå ansvaret for barnehagepolitikken. Allerede i dag kan Regjeringen erklære full barnehagedekning, takket være nye, effektive driftsmetoder fra pelsnæringen.

Stolt Stoltenberg: – Maria-landingen er den nye månelandingen

By Viggo Vårvik • January 24, 2011

Straks Maria Amelie landet i Moskva, avlyste Stoltenberg renseanlegget på Mongstad. – Glem månelandingen og rensing av verden for livsfarlig karbondioksyd. Maria-landingen dreier seg om viktigere ting. Som å rense verden for livsfarlige papirløse flyktninger.


Arbeiderpartiets sjel til salgs på eBay

By Synne Starvik • February 3, 2009

Partisekretær i Arbeiderpartiet Martin Kolberg melder i dag at Arbeiderpartiet legger ut sjelen sin for salg på eBay.

Ny bok: Ingen forsto hverandre på 1900-tallet

By Bjarne Håndbrækken • August 20, 2010

Det er utrolig at ikke liv gikk tapt som følge av misforståelser og omdømmekriser i den kaotiske og forvirrende tida før kommunikasjonsbransjen, kommer det fram i en ny bok fra Markedshøgskolen i Kvinesdal.

NY MÅLING: Norsk flertall for å innlemme EU i Norge

By Viggo Vårvik • January 11, 2011

De to frontene i EU-striden står steilt mot hverandre. Det er fortsatt mindretall for å innlemme Norge i EU. Mens flertallet øker for å innlemme EU i Norge.


Faremo fratatt 15 sekunder taletid i Stortinget for å ha gått zikkzakk i soldatsaken

By Viggo Vårvik • January 4, 2011

Grete Faremo mistet i dag 15 sekunder av sin taletid i Stortingets spørretime for å ha endret sporvalg flere ganger i forløpet av saken om skadde soldater i Afghanistan. Forsvarsdepartementet har nå fått oversikt over antallet skadde, men vet enda ikke hvordan de ble skadet, siden Norge ikke er i krig.

Regjeringen foreslår Facebook-moms

By Synne Starvik • October 6, 2010

Regjeringen foreslår å innføre moms på Facebook-bruk. –  Det vil bli moms på alle utenlandske, elektriske bøker. Vi kan ikke ha særregler for Facebøker, sa finansminister Sigbjørn Johnsen i sin redegjørelse til Stortinget.

 

Frp anklager Høyrekvinnene for å ha stjålet deres “Analogalizer 2000″

By Viggo Vårvik • November 12, 2010

Frps sjefsstrateg Kyle-Stanley Jacobsen fortviler:  – Etter de siste dagenes utspill fra Julie Voldberg, som mente folk i bomullklær ikke kan kritisere pelsnæringen, og Kristin Clemet, som mente at helsevesenet er som apartheid, er vi ikke i tvil lengre. Høyrekvinnene hadde fått kloa i vår oppfinnelse “Analogalizer 2000″.

 

Den amerikanske ambassaden stengt etter utbrudd av jantesmitte

By Viggo Vårvik • December 20, 2010

Den amerikanske ambassaden er stengt med umiddelbar virkning etter at det ble påvist smitte fra norsk jantelov. Smitten ble oppdaget i et dokument som hevdet at utenriksminister Støre tror han er noe, tror han er bedre enn dem, tror han er klokere enn dem og tror han vet mer enn dem.

Nyheter som bilder:
Advertisement
%d bloggers like this: